Een warm hart voor het welzijn van mensen

Patricia Queritet (1965) heeft haar sporen verdiend in het begeleiden van individuele personen en groepen. Daarbij put ze uit haar persoonlijke ervaring.

Als medewerkster-in-loondienst en als zelfstandig onderneemster was ze actief in de reis-, verzekerings-, kleding- en kunstbranche. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in haar persoonlijke leven, gooide ze het roer om. Ze koos bewust voor een meer holistische aanpak en werken vanuit het hart.

Vandaag combineert ze haar kennis over persoonlijke en bedrijfsprocessen met invloeden uit de kunst, Siberisch sjamanisme, systeemopstellingen, professionele trainingen, energetisch werk en groepsdynamiek. Patricia is een initiator, een motivator, een facilitator. Ze brengt groepsprocessen op gang met business games, workshops, bijeenkomsten, ceremonies, retraites en events.

Als geen ander weet ze personen in hun kracht te zetten. Op een heel natuurlijke en ongedwongen manier creëert ze een context waarin het individu vanuit vertrouwen naar zijn of haar rol in het geheel durft te kijken. Zo ontdekt elke deelnemer waar zijn ware passie en toegevoegde waarde liggen, voor zichzelf én voor het team.

Via this way, I would like to thank Patricia for her extraordinary coaching. In our demanding and fast changing world, where it is easy for us to loose our focus, Patricia intuitively shows ways how to restore our connection with our true self, access our inner guidance and re-focus within just short time and on access our strength & sense of well being on demand. For me, her coaching approach is really unique, subtle, yet surprisingly effective. What I really appreciate is that she aims to empower ourselves and encourages to apply the tools, as a part of our daily practice, in a creative and playful way.
Gosha Bekker, Dubai
Het is verbluffend hoe een bepaalde vraag waarmee je zit toch zo nauwkeurig wordt beantwoord door middel van dit spel. Een echte aanrader voor iedereen die reeds alle andere middelen heeft doorlopen om antwoorden op zijn vragen te vinden!
Peter Lissack, Trainer en taalcoach
Mission Quest heeft me verrassend veel gebracht. In de eerste plaats werd nog duidelijker wat mijn missie, mijn droom is: het uitbreiden van mijn eigen praktijk. Tijdens het spelen van het spel werd op korte tijd opgelicht wat daarbij mijn mogelijke valkuilen zijn, afleidingen, en wat juist mijn sterke kanten zijn, wat me kracht geeft en wat juist mijn motivatie is. Mission Quest heeft me op een luchtige manier meer inzicht gegeven waar ik me in de toekomst op mag focussen: Waar ik meer energie in mag steken als ik mijn doel wil bereiken, en waar ik best op let, wat ik beter laat. Leuk, speels, doeltreffend én inspirerend. Dankjewel.
Catrin, Pyschologe
Mission Quest nodigt je uit om stil te staan bij hetgeen jij wilt bereiken op professioneel of persoonlijk vlak. Op een speelse manier wordt je uitgedaagd om nieuwe dingen te bedenken en aan te voelen. Het spel voedt je op verschillende vlakken zowel mentaal als emotioneel. Eindresultaat is een overzicht met dingen die je concreet kan doen en de eerste stappen die je kan zetten in het bereiken van jouw doel.
Karin Derboven, coach
Wij incorporeerden een Team Art sessie in één van onze jaarlijkse managementmeetings. Opmerkelijk om te zien hoe de gereserveerde zakelijkheid van onze 12 managers onder begeleiding van Patricia snel plaats maakte voor bijna kinderlijke vreugde en enthousiasme. Hierdoor ontstond een groepsdynamiek vrij van de dagelijkse verantwoordelijkheden en belemmeringen waardoor onze mensen weer gewoon met elkaar communiceerden om tot een mooi resultaat te komen. Het kunstwerk dat ze samen hebben gemaakt hangt sindsdien prominent in onze vergaderzaal en herinnert ons dagelijks aan de memorabele Team Art sessie en de positieve boodschap.
Jan Adriaenssens, AMB Holding nv
Mission Quest

Geef je leven en professionele carrière concreet invulling met deze effectieve game.

Meer over Mission Quest

Mission Quest

Ontdek spelenderwijs de groepsprocessen en het lerend vermogen in je team.

Meer over Team Art

Deze pagina delen!